Facultatea Tehnologia Alimentelor
LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Iurie SUBOTIN
Lista studenţilor facultăţii FTA în top 3% conform rezultatelor sesiunii de iarnă, a/u 2021/2022
Bîzu Valeria Valeriu
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,95 (nouă, 95)
Balmuş Mihaela Mihai
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,91 (nouă, 91)
Şaganovschi Nicoleta Tudor
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)
Golovco Ana Anatolie
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,79 (nouă, 79)
Calancea Veronica Mihail
Specialitatea: Servicii publice de nutriţie
Nota medie: 9,95 (nouă, 95)
Dodon Mihaela Valentin
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,92 (nouă, 92)
Prisăcaru Adriana Veaceslav
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,84 (nouă, 84)
Eremei Anastasia Ghenadie
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,78 (nouă, 78)
Curdoglo Iulia Harlampi
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,89 (nouă, 89)
Robu Ecaterina Alexandru
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,80 (nouă, 08)
Ţîmbrovskaia Alexandra Ghenadi
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,85 (nouă, 85)
Basiul Dan Ghenadie
Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)
Kurteva Maria Andrei
Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,78 (nouă, 78)