Facultatea Tehnologia Alimentelor
LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Iurie SUBOTIN
Lista studenţilor facultăţii FTA în top 3% conform rezultatelor sesiunii de vară, a/u 2020/2021
Calancea Veronica Mihail
Specialitatea: Servicii publice de nutriţie
Nota medie: 9,86 (nouă, 86)
Sikorskaia Irina Vladimir
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)
Gonţa Veronica Alexandru
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)
Curdoglo Iulia Harlampi
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,67 (nouă, 67)
Mititelu Doina-Maria Stefan
Specialitatea: Servicii publice de nutriţie
Nota medie: 9,67 (nouă, 67)
Brînza Vlad Iurie
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)
Cojocaru Carolina Veaceslav
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)
Podrez Anastasia Serghei
Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,64 (nouă, 64)
Sergheeva Elena Iuri
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,63 (nouă, 63)
Zacuţelu Marcel Marcel
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă
Nota medie: 9,56 (nouă, 56)