Facultatea Tehnologia Alimentelor

LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Iurie SUBOTIN

Lista studenţilor facultăţii TA în top 3% conform rezultatelor sesiunii de iarnă, a/u 2021/2022

Bîzu Valeria Valeriu

Bîzu Valeria Valeriu

IMIA-181

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,95 (nouă, 95)

  Balmuş Mihaela Mihai

Balmuş Mihaela Mihai

IMIA-181

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,91 (nouă, 91)

  Şaganovschi Nicoleta Tudor

Şaganovschi Nicoleta Tudor

IMIA-181

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)

  Golovco Ana Anatolie

Golovco Ana Anatolie

IMIA-181

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară

Nota medie: 9,79 (nouă, 79)

  Calancea Veronica Mihail

Calancea Veronica Mihail

SPN-191

Specialitatea: Servicii publice de nutriţie

Nota medie: 9,95 (nouă, 95)

  Dodon Mihaela Valentin

Dodon Mihaela Valentin

TMAP-181

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,92 (nouă, 92)

  Prisăcaru Adriana Veaceslav

Prisăcaru Adriana Veaceslav

TMAP-181

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,84 (nouă, 84)

  Eremei  Anastasia Ghenadie

Eremei Anastasia Ghenadie

TMAP-181

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,78 (nouă, 78)

  Curdoglo Iulia Harlampi

Curdoglo Iulia Harlampi

TMAP-182

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,89 (nouă, 89)

  Robu Ecaterina Alexandru

Robu Ecaterina Alexandru

TMAP-182

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,80 (nouă, 08)

  Ţîmbrovskaia Alexandra Ghenadi

Ţîmbrovskaia Alexandra Ghenadi

TPA-192

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare

Nota medie: 9,85 (nouă, 85)

  Basiul Dan Ghenadie

Basiul Dan Ghenadie

TVPF-181

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare

Nota medie: 9,80 (nouă, 80)

  Kurteva Maria Andrei

Kurteva Maria Andrei

TVPF-211

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare

Nota medie: 9,78 (nouă, 78)