Facultatea Tehnologia Alimentelor

LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Iurie SUBOTIN

Lista studenţilor facultăţii TA în top 3% conform rezultatelor sesiunii de vară, a/u 2020/2021

Calancea Veronica Mihail

Calancea Veronica Mihail

SPN-191

Specialitatea: Servicii publice de nutriţie

Nota medie: 9,86 (nouă, 86)

Sikorskaia Irina Vladimir

Sikorskaia Irina Vladimir

TMAP-182

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

Gonţa Veronica Alexandru

Gonţa Veronica Alexandru

FFT-191

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă

Nota medie: 9,69 (nouă, 69)

Curdoglo Iulia Harlampi

Curdoglo Iulia Harlampi

TMAP-182

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,67 (nouă, 67)

Mititelu Doina-Maria Stefan

Mititelu Doina-Maria Stefan

SPN-201

Specialitatea: Servicii publice de nutriţie

Nota medie: 9,67 (nouă, 67)

Brînza Vlad Iurie

Brînza Vlad Iurie

IMIA-191

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară

Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

Cojocaru Carolina Veaceslav

Cojocaru Carolina Veaceslav

FFT-181

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă

Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

Podrez Anastasia Serghei

Podrez Anastasia Serghei

TVPF-191

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare

Nota medie: 9,64 (nouă, 64)

Sergheeva Elena Iuri

Sergheeva Elena Iuri

TMAP-182

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,63 (nouă, 63)

Zacuţelu Marcel Marcel

Zacuţelu Marcel Marcel

FFT-191

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă

Nota medie: 9,56 (nouă, 56)