Facultatea Tehnologia Alimentelor
LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA
Lista studenţilor facultăţii TA în top 3% conform rezultatelor sesiunii de vară, a/u 2018/2019

Scutelnic Valerian Constantin
Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

Vîntu Mihaela Veceslav
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

Şova Alina Alexei
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

Timercan Diana Spiridon
Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,74 (nouă, 74)

Mîrzac Marinela Alexandru
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,73 (nouă, 73)

Creţu Tatiana Victor
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Bodrug Anastasia Ghennadii
Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,67 (nouă, 67)

Munteanu Ana Nicolae
Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,67 (nouă, 67)

Malai Larisa Vladimir
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

Tîrsînă Marina Mihail
Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

Moisei Nicoleta Vasile
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,61 (nouă, 61)