Facultatea Tehnologia Alimentelor
LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA
Topul studenților FTA (3%) cu cea mai înaltă reușită academică (sesiunea de iarnă 2017)
Popușoi Oxana
Specialitatea: Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,87 (nouă, 87)
Stici Alina
Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,87 (nouă, 87)
Bucos Cristina
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,85 (nouă, 85)
Buca Mihaela
Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)
Naţibulina Maria
Specialitatea: Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)
Bargan Gheorghe
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)
Codreanu Larisa
Specialitatea: Tehnologia Vinului și a Produselor obținute prin Fermentare
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)
Carabajac Elena
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)
Spinei Mariana
Specialitatea: Tehnologia Vinului și a Produselor obținute prin Fermentare
Nota medie: 9,78 (nouă, 78)
Epure Irina
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)
Ghenița Maria
Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)
Soltanici Mihaela
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,76 (nouă, 76)
Borșci Igor
Specialitatea: Tehnologia Vinului și a Produselor obținute prin Fermentare
Nota medie: 9,76 (nouă, 76)
Oglinda Maria
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)
Mistreț Ecaterina
Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,72 (nouă, 72)
Cojuhari Iana
Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,71 (nouă, 71)
Bulat Iulia
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)
Rotari Aurelia
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)
Cerchez Larisa
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)
Stratuța Luminița
Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)
Berdeu Anastasia
Specialitatea: Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)
Josanu Carolina
Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)