Facultatea Tehnologia Alimentelor

LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA

Topul studenților FTA (3%) cu cea mai înaltă reușită academică (sesiunea de iarnă 2017)

Popușoi Oxana

Popușoi Oxana

TAP-132

Specialitatea: Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,87 (nouă, 87)

Stici Alina

Stici Alina

IMIA-141

Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,87 (nouă, 87)

Bucos Cristina

Bucos Cristina

FFT-131

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,85 (nouă, 85)

Buca Mihaela

Buca Mihaela

IMIA-131

Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)

Naţibulina Maria

Naţibulina Maria

TAP-142

Specialitatea: Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)

Bargan Gheorghe

Bargan Gheorghe

TCr-141

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)

Codreanu Larisa

Codreanu Larisa

TV-131

Specialitatea: Tehnologia Vinului și a Produselor obținute prin Fermentare
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

Carabajac Elena

Carabajac Elena

TCr-141

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)

Spinei Mariana

Spinei Mariana

TV-131

Specialitatea: Tehnologia Vinului și a Produselor obținute prin Fermentare
Nota medie: 9,78 (nouă, 78)

Epure Irina

Epure Irina

TCr-131

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

Ghenița Maria

Ghenița Maria

IMIA-151

Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

Soltanici Mihaela

Soltanici Mihaela

TCr-131

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,76 (nouă, 76)

Borșci Igor

Borșci Igor

TV-141

Specialitatea: Tehnologia Vinului și a Produselor obținute prin Fermentare
Nota medie: 9,76 (nouă, 76)

Oglinda Maria

Oglinda Maria

TCr-131

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

Mistreț Ecaterina

Mistreț Ecaterina

IMIA-141

Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,72 (nouă, 72)

Cojuhari Iana

Cojuhari Iana

IMIA-141

Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,71 (nouă, 71)

Bulat Iulia

Bulat Iulia

TCr-131

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Rotari Aurelia

Rotari Aurelia

TCr-131

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Cerchez Larisa

Cerchez Larisa

TCr-131

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)

Stratuța Luminița

Stratuța Luminița

IMIA-141

Specialitatea: Inginerie și management în industria alimentară
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)

Berdeu Anastasia

Berdeu Anastasia

TAP-142

Specialitatea: Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)

Josanu Carolina

Josanu Carolina

TP-141

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,69 (nouă, 69)