Facultatea Tehnologia Alimentelor

LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA

Topul studenților FTA (3%) cu cea mai înaltă reușită academică (sesiunea de vară 2016)

Calmaţui Iulia Vladimir

Calmaţui Iulia Vladimir

FFT-131

Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)

Stratuţa Luminiţa Serghei

Stratuţa Luminiţa Serghei

IMIA-141

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,82 (nouă, 82)

Codreanu Larisa Iurie

Codreanu Larisa Iurie

TV-131

Specialitatea: TV-Tehnologia Vinului şi a Produselor obţinute prin Fermentare
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

Bulat Iulia Constantin

Bulat Iulia Constantin

TCr-131

Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)

Spinei Mariana Vitalie

Spinei Mariana Vitalie

TV-131

Specialitatea: TV-Tehnologia Vinului şi a Produselor obţinute prin Fermentare
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)

Griza Veronica Iurie

Griza Veronica Iurie

FFT-141

Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)

Florea Cristina Marian

Florea Cristina Marian

TCr-131

Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

Ungurianu Ana Constantin

Ungurianu Ana Constantin

FFT-151

Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,76 (nouă, 76)

Calcatiniuc Dumitru Lilian

Calcatiniuc Dumitru Lilian

FFT-151

Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

Gorbatiuc Tatiana Eduard

Gorbatiuc Tatiana Eduard

FFT-131

Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,74 (nouă, 74)

Matei Elena Vasile

Matei Elena Vasile

TCr-131

Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,74 (nouă, 74)

Buca (Siscanu) Mihaela Mihail

Buca (Siscanu) Mihaela Mihail

IMIA-131

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,71 (nouă, 71)

Gumenco Corina Iurie

Gumenco Corina Iurie

TAP-132

Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Iosob Alina Fiodor

Iosob Alina Fiodor

FFT-141

Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Stici Alina Mihail

Stici Alina Mihail

IMIA-141

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Popuşoi Oxana Mihail

Popuşoi Oxana Mihail

TAP-132

Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,66 (nouă, 66)

Epure Irina Valeriu

Epure Irina Valeriu

TCr-131

Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

Vichilu Crina Gheorghe

Vichilu Crina Gheorghe

TCr-141

Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

Sterpu Stella Chiril

Sterpu Stella Chiril

TAP-151

Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,63 (nouă, 63)

Goric Maria Serghei

Goric Maria Serghei

TAP-133

Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,62 (nouă, 62)

Micu Tatiana Grigore

Micu Tatiana Grigore

TAP-131

Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,62 (nouă, 62)

Cerchez Larisa Serghei

Cerchez Larisa Serghei

TCr-131

Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,57 (nouă, 57)

Lungu Lidia Andrei

Lungu Lidia Andrei

TCr-141

Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,57 (nouă, 57)

Carabajac Elena Vladislav

Carabajac Elena Vladislav

TCr-131

Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,57 (nouă, 57)