Facultatea Tehnologia Alimentelor
LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA
Topul studenților FTA (3%) cu cea mai înaltă reușită academică (sesiunea de vară 2016)

Calmaţui Iulia Vladimir
Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)

Stratuţa Luminiţa Serghei
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,82 (nouă, 82)

Codreanu Larisa Iurie
Specialitatea: TV-Tehnologia Vinului şi a Produselor obţinute prin Fermentare
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

Bulat Iulia Constantin
Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)

Spinei Mariana Vitalie
Specialitatea: TV-Tehnologia Vinului şi a Produselor obţinute prin Fermentare
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)

Griza Veronica Iurie
Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,80 (nouă, 80)

Florea Cristina Marian
Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

Ungurianu Ana Constantin
Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,76 (nouă, 76)

Calcatiniuc Dumitru Lilian
Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

Gorbatiuc Tatiana Eduard
Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,74 (nouă, 74)

Matei Elena Vasile
Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,74 (nouă, 74)

Buca (Siscanu) Mihaela Mihail
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,71 (nouă, 71)

Gumenco Corina Iurie
Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Iosob Alina Fiodor
Specialitatea: FFT-Tehnologia produselor alimentare (Filiera Francofonă)
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Stici Alina Mihail
Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Popuşoi Oxana Mihail
Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,66 (nouă, 66)

Epure Irina Valeriu
Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

Vichilu Crina Gheorghe
Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

Sterpu Stella Chiril
Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,63 (nouă, 63)

Goric Maria Serghei
Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,62 (nouă, 62)

Micu Tatiana Grigore
Specialitatea: TAP-Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice
Nota medie: 9,62 (nouă, 62)

Cerchez Larisa Serghei
Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,57 (nouă, 57)

Lungu Lidia Andrei
Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,57 (nouă, 57)

Carabajac Elena Vladislav
Specialitatea: TCr - Tehnologia produselor alimentare (Tehnologia cărnii şi produselor din carne)
Nota medie: 9,57 (nouă, 57)