Facultatea Tehnologia Alimentelor

LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA

Lista studenţilor facultăţii TA în top 3% conform rezultatelor sesiunii de vară, a/u 2017/2018

Gheniţa Maria Victor

Gheniţa Maria Victor

IMIA-151

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,91 (nouă, 91)

  Guţu Stella Chiril

Guţu Stella Chiril

TMAP-151

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,91 (nouă, 91)

Rusu Valeria Oleg

Rusu Valeria Oleg

IMIA-151

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,87 (nouă, 87)

Gherman Dorina Dorin

Gherman Dorina Dorin

TMAP-151

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,87 (nouă, 87)

  Moisei Nicoleta Vasile

Moisei Nicoleta Vasile

IMIA-161

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

  Puşcaşu Iulia Mihail

Puşcaşu Iulia Mihail

IMIA-151

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

Vîntu Mihaela Veceslav

Vîntu Mihaela Veceslav

TMAP-161

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice

Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

Procopciuc Irina Gheorghi

Procopciuc Irina Gheorghi

TP-151

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Tehnologia panificaţiei
Nota medie: 9,76 (nouă, 76)

  Bosîi Natalia Matei

Bosîi Natalia Matei

IMIA-151

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

  Cerevatii Irina Foca

Cerevatii Irina Foca

TMAP-151

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

  Pînzaru Alina Alexei

Pînzaru Alina Alexei

TMAP-151

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

Eşanu Natalia Alexei

Eşanu Natalia Alexei

FFT-151

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă
Nota medie: 9,67 (nouă, 67)

Calcatiniuc Dumitru Lilian

Calcatiniuc Dumitru Lilian

FFT-151

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă
Nota medie: 9,67 (nouă, 67)