Facultatea Tehnologia Alimentelor

LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA

Lista studenţilor facultăţii TA în top 3% conform rezultatelor sesiunii de vară, a/u 2018/2019

  Scutelnic Valerian Constantin

Scutelnic Valerian Constantin

TVPF-161

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

  Vîntu Mihaela Veceslav

Vîntu Mihaela Veceslav

TMAP-161

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

  Şova Alina Alexei

Şova Alina Alexei

IMIA-161

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,75 (nouă, 75)

  Timercan Diana  Spiridon

Timercan Diana Spiridon

TMAP-171

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,74 (nouă, 74)

  Mîrzac  Marinela  Alexandru

Mîrzac Marinela Alexandru

TPA-171

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,73 (nouă, 73)

  Creţu Tatiana Victor

Creţu Tatiana Victor

IMIA-161

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,70 (nouă, 70)

  Bodrug Anastasia Ghennadii

Bodrug Anastasia Ghennadii

TVPF-161

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,67 (nouă, 67)

  Munteanu Ana Nicolae

Munteanu Ana Nicolae

TMAP-171

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,67 (nouă, 67)

  Malai Larisa Vladimir

Malai Larisa Vladimir

FFT-171

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Filiera Francofonă
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

  Tîrsînă Marina Mihail

Tîrsînă Marina Mihail

TVPF-171

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,65 (nouă, 65)

  Moisei Nicoleta Vasile

Moisei Nicoleta Vasile

IMIA-161

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,61 (nouă, 61)