Facultatea Tehnologia Alimentelor

LISTA DECANULUI conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA

Lista studenţilor facultăţii TA în top 3% conform rezultatelor sesiunii de iarnă, a/u 2018/2019

  Rusu Valeria Oleg

Rusu Valeria Oleg

IMIA-151

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,90 (nouă, 90)

  Moisei Nicoleta Vasile

Moisei Nicoleta Vasile

IMIA-161

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,90 (nouă, 90)

  Burac Ana Valeriu

Burac Ana Valeriu

TPA-161

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare
Nota medie: 9,90 (nouă, 90)

  Davidescu Cristina Ion

Davidescu Cristina Ion

TVPF-151

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,87 (nouă, 87)

  Buţcu  Natalia Marin

Buţcu Natalia Marin

TP-151

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Tehnologia panificaţiei
Nota medie: 9,83 (nouă, 83)

  Trohimciuc Anna Igor

Trohimciuc Anna Igor

TMAP-152

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,82 (nouă, 82)

  Gherman Dorina Dorin

Gherman Dorina Dorin

TMAP-151

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

  Guţu Stella Chiril

Guţu Stella Chiril

TMAP-151

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

  Cebotarenco Dana Chiril

Cebotarenco Dana Chiril

TVPF-151

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

  Popa Olga Dumitru

Popa Olga Dumitru

TCPC-151

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Tehnologia cărnii şi produselor din carne
Nota medie: 9,81 (nouă, 81)

  Bosîi Natalia Matei

Bosîi Natalia Matei

IMIA-151

Specialitatea: Inginerie şi management în industria alimentară
Nota medie: 9,78 (nouă, 78)

  Dănilă Diana Anton

Dănilă Diana Anton

TVPF-151

Specialitatea: Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare
Nota medie: 9,78 (nouă, 78)

  Cerevatii Irina Foca

Cerevatii Irina Foca

TMAP-151

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

  Savchina Ecaterina Vadim

Savchina Ecaterina Vadim

TP-152

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Tehnologia panificaţiei
Nota medie: 9,72 (nouă, 72)

  Pînzaru  Alina Alexei

Pînzaru Alina Alexei

TMAP-151

Specialitatea: Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice
Nota medie: 9,77 (nouă, 77)

  Stavila Cristina Sergiu

Stavila Cristina Sergiu

TCPC-151

Specialitatea: Tehnologia produselor alimentare/Tehnologia cărnii şi produselor din carne
Nota medie: 9,73 (nouă, 73)